|
|
 |
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| A je kdo za igro BATracerja? |
| DA |
|
54% |
[ 6 ] |
| NE |
|
45% |
[ 5 ] |
|
| Skupaj glasov : 11 |
|
| Avtor |
Sporočilo |

fcarsenal10 Žaži
|
Objavljeno: 07.03.2010. 16:33:55 Naslov sporočila: BATracer |
|
Iskau sm po forumu in usepovsod, in se mi zdi, da ste zbrisali temo, v kateri smo se menli o tej igri. Uglaunem, zanima me, če je kdo za kakšno privat igro.. naj kr pove.. trenutno mam zasedeno, vendar če kdo želi, se zberemo in odigramo.. enkrat nam je že uspelo, in je bila zelo zanimiva sezona.. a je kdo torej za?
BATracer _________________ F1 igra-BATracer |
|
| |
|
 |

fcarsenal10 Žaži
|
Objavljeno: 07.03.2010. 17:43:25 Naslov sporočila: |
|
Če pa še kdo ni registriran, oz. ne ve, kako ta stvar poteka, lahko svobodno vpraša.. upam, da se nas bo zbralo kar nekaj...
Nahitro naj vam nekaj povem o sami igri.. Imaš različne vrste tekmovanj.. od F1, BTCC, GP2, Le Mans... Imaš svoj dirkalnik, ki ga vodiš skozi sezono F1 (ki traja približno 34 dni). Na Vsakih 24ur so Kvalifikacije in Dirke, Imaš tudi moštvenega kolega, s katerim si pomagata nastavit dirkalnik za določeno stezo...
Meni osebno je igra zelo zanimiva.. Igram predvsem F1, do sedaj 09 sezono, od nekje 14-18 marca pa se pričakuje, da bo na voljo tudi sezona 2010 (torej razpored dirk, dirkalniki..).
Še kaj vas zanima?  _________________ F1 igra-BATracer |
|
| |
|
 |
 gorenc2 VIP klub
|
Objavljeno: 07.03.2010. 20:23:40 Naslov sporočila: |
|
| Sm se registriral pa me zanima kako igraš? |
|
| |
|
 |

fcarsenal10 Žaži
|
Objavljeno: 07.03.2010. 21:04:50 Naslov sporočila: |
|
Najprej si zberi eno sezono.. recimo F1 09 (public game).. in potem boš videl.. mal preglej tudi help: http://batracer.com/-ph  _________________ F1 igra-BATracer |
|
| |
|
 |

fcarsenal10 Žaži
|
Objavljeno: 09.03.2010. 19:12:51 Naslov sporočila: |
|
pa gremo kr zbirat prijave če je kdo za...
1. fcarsenal10 (minviki)
v oklepaju ime na Batracerju  _________________ F1 igra-BATracer |
|
| |
|
 |

fcarsenal10 Žaži
|
|
| |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|

|