|
|
 |
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Ferrari bo v 2010 imel dirkača |
| Alonso/Raikkonen |
|
12% |
[ 5 ] |
| Alonso/Massa |
|
29% |
[ 12 ] |
| Massa/Raikkonen |
|
53% |
[ 22 ] |
| Drugo |
|
4% |
[ 2 ] |
|
| Skupaj glasov : 41 |
|
| Avtor |
Sporočilo |

Salo Godlike Senna
|
|
| |
|
 |

dbench SuprSenna
|
Objavljeno: 03.09.2009. 22:15:24 Naslov sporočila: |
|
Sam menim, da ko bo znano, kje bo vozil naslednje leto Alonso (ko bo verjetno prestopil), se bo sprožil plaz ostalih prestopov, je pa težko napovedati... namreč ni znano kako bo s Toyoto, Williamsom, niti McLarnom, Renojem - kar se tiče voznikov, BMW-ja ne bo več, in se še ne ve ali bo ekipa sploh še v F1, potem so tu še nova moštva z nepotrjenimi vozniki... Uff, preveč je še naznank. _________________ Moje mnenje je zgolj mnenje posameznika in tega ni nujno upoštevati kot dejstvo. |
|
| |
|
 |

Salo Godlike Senna
|
Objavljeno: 03.09.2009. 22:33:29 Naslov sporočila: |
|
Jap. Isto kot med 07 in 08, ko se je čakalo na Alonsa.
Meni bi tak razpored bil zelo všeč - mislim da je v večini možen. Za Sauber in Manor pa ne vem.
Ferrari - Alonso, Massa
McLaren - Hamilton, Rosberg
Toyota - Kovalainen, Glock
Brawn - Button, Barrichello
Red Bull - Webber, Vettel
Renault - Raikkonen, Kubica
Toro Rosso - Buemi, Alguersuari
Williams - Heidfeld, Grosjean
Force India - Sutil, Liuzzi
Campos - Senna, de la Rosa
USF1 - Rahal, Hunter-Reay _________________
 |
|
| |
|
 |

oTjK22 Kar en Čandok
|
Objavljeno: 03.09.2009. 22:44:21 Naslov sporočila: |
|
Ma ferrari ima vedno ta običaj,da objavi dirkače za naslednjo sezono v Monzi tako,da mislim da nam bo vse jasno čez dober teden.
Ja Alonso gre v ferrari in poleg njega bo kdo?
To,da je ferrari vzel fisichello za nedoločen čas kot tretjega dirkača nekako se mi zdi,da je to ferrari naredil zaradi tega,da če slučajno v primeru Massa naslednje leto še ne bo uredu pol ga bo nadomestil Fisichella kot tretji dirkač kar seveda pomeni automatsko Kimijeu odhod s ferrarija.
Za naslednje leto v ferrariju vidim Alonso-Massa/Fisichella (odvisno od Masse)
Kaj bo šel v tem primeru Kimi?
Lahko bi šel v Gp Brawn,ker mislim,da bo Barichello odšel al pa recimo lahko bi šel nazaj v mclaren al pa v reno sam v renoju ga jaz ne vidim....
V mclarnu so sporočili,da bodo objavili dirkače za naslednjo sezono v Monzi.
Danes sem prebral en članek,da je Kubica podpisal pogodno z renojem,kar zna biti res.
Bomo vidli!! |
|
| |
|
 |

darth.mikey Vilnevov ata
|
Objavljeno: 03.09.2009. 23:11:52 Naslov sporočila: |
|
Kera logika ej ! Človek se more prov nasmejat, ko bere ta nesmisel.  _________________ Vettel on the RB5: "It is mostly blue and it goes in circles." |
|
| |
|
 |

Konfuzij VIP klub
|
Objavljeno: 03.09.2009. 23:42:29 Naslov sporočila: |
|
Mislim da je Brawnova zasedba za 2010 že zabetonirana, ostaja pa ista kot letos. Button in Barrichello. Barrichellu se torej nasmiha, če ne bo višje sile, fantastičnih 300 nastopov v F1...
S Kimijem pa se nekateri dejansko preveč obremenjujejo. |
|
| |
|
 |
 gorenc2 VIP klub
|
Objavljeno: 04.09.2009. 05:48:31 Naslov sporočila: |
|
Ja pa kaj usi kimija iz ferrarija mečete?  |
|
| |
|
 |

Salo Godlike Senna
|
Objavljeno: 04.09.2009. 05:54:14 Naslov sporočila: |
|
Jaz mislim da bo drugo leto pri Ferrariju dvojec Alonso-Raikkonen/Massa
Med Masso in Kimijem nimam pojma, koga bodo izbrali. Ampak o Massi ni bilo govora, da bi imel možnosti pri katerem drugem moštvu. _________________
 |
|
| |
|
 |

matjazx SuprSenna
|
Objavljeno: 04.09.2009. 06:23:35 Naslov sporočila: |
|
Dd ne bo na konc Alonso-Fisico  _________________ 7: Schumacher
5: Fangio
4: Prost
3: Brabham, Steward, Lauda, Piquet, Senna
2: Ascari, Clark, G. Hill, Fittipaldi, Hakkinen, Alonso ; 1: ... |
|
| |
|
 |

Tamburello Kar en Čandok
|
Objavljeno: 04.09.2009. 07:18:38 Naslov sporočila: |
|
| darth.mikey je napisal/a: | Kera logika ej ! Človek se more prov nasmejat, ko bere ta nesmisel.  |
jaz bi rekel prej da je to možen scenarij in ne nesmisel.kaj pa je zate v tem postu nesmisel?ko je še vse bolj nejasno kaj bo? |
|
| |
|
 |

darth.mikey Vilnevov ata
|
Objavljeno: 04.09.2009. 07:48:19 Naslov sporočila: |
|
| oTjK22 je napisal/a: |
...
To,da je ferrari vzel fisichello za nedoločen čas kot tretjega dirkača nekako se mi zdi,da je to ferrari naredil zaradi tega,da če slučajno v primeru Massa naslednje leto še ne bo uredu pol ga bo nadomestil Fisichella kot tretji dirkač kar seveda pomeni automatsko Kimijeu odhod s ferrarija.
...
|
A to je teb logično ?  _________________ Vettel on the RB5: "It is mostly blue and it goes in circles." |
|
| |
|
 |

darth.mikey Vilnevov ata
|
Objavljeno: 04.09.2009. 07:54:28 Naslov sporočila: |
|
Kr vse nakazuje Kimijev odhod no, prosm vas.
Tok se vam bom smeju u glavo, ko bo 2010 spet Kimi in Massa dvojec, da nč jasn. Dejstvo je, da mata oba pogodbe za naslednjo leto in 30 miljonov pa tut ni tok mal denarja, da bi ga kr stran vrgel. Pa dodej še plačo od Alonsa, ki tut ni majhna pa so stroški ogromni. Tut, če se bi res Rajkota hotel znebit bojo najbrž počakal še to eno sezono in ne bo treba nič plačat. To je zame prava logika. Zakwa bi stran denar metal. Če bojo pa res ga vrgel ven so pa fuknjeni u glavo in morjo it u umobolnco, ker jim ni pomoči. _________________ Vettel on the RB5: "It is mostly blue and it goes in circles." |
|
| |
|
 |

oTjK22 Kar en Čandok
|
Objavljeno: 04.09.2009. 08:15:21 Naslov sporočila: |
|
| darth.mikey je napisal/a: | | oTjK22 je napisal/a: |
...
...
|
A to je teb logično ?  |
Kaj misliš zakaj je ferrari sprejel za nedoločen čas Fisichello kot tretjega dirkača?Preprosto zato,ker če se slučajno Massa ne vrne takoj na začetku sezone naslednje leto ga bo Fisichella nadomestil,kar pomeni,da bo Massa ostal in Alonso pride v ferrari.
Kam boš dal Kimija?Itak,da to pomeni,da bo Kimi automatsko odšel... |
|
| |
|
 |

darth.mikey Vilnevov ata
|
Objavljeno: 04.09.2009. 08:19:40 Naslov sporočila: |
|
Ma dej prosm te no. To, da bo Massa ostal ne more kr avtomatsko poment, da Kimi gre oz. da pride Alonso. Alonso je izjavu, da še sam ne ve kje bo dirkal naslednjo leto, ti pa kr veš da gre nasledn let v Ferrari. Delaš za Ferrari a ne in maš insajderske informacije ?  _________________ Vettel on the RB5: "It is mostly blue and it goes in circles." |
|
| |
|
 |

oTjK22 Kar en Čandok
|
Objavljeno: 04.09.2009. 08:39:10 Naslov sporočila: |
|
| darth.mikey je napisal/a: | Ma dej prosm te no. To, da bo Massa ostal ne more kr avtomatsko poment, da Kimi gre oz. da pride Alonso. Alonso je izjavu, da še sam ne ve kje bo dirkal naslednjo leto, ti pa kr veš da gre nasledn let v Ferrari. Delaš za Ferrari a ne in maš insajderske informacije ?  |
Ferrari je sprejel enega finančno zelo zelo močnega sponzorja in ta sponzor je prau od Alonsa.Že ta poteza je bila zelo zelo sumljiva s strani ferrarija....
Pa zakaj bi morali sprejeti prau njegou sponzor,če ferrari z Alonsom nima nič?Ni logike...
Razen v primeru,če bo naslednje leto prišel Alonso v ferrari,kar bi bilo najbolj logično glede na potezo ferrarija.Jaz drugega razloga ne vidim.
Kot druga stvar jaz sem prebral njegou zadnji intervju in močno namiguje na njegou prihod v ferrari pa čeprau on tega direktno ni potrdil,ker pač to enostauno ne sme in to je to.
Bomo vidli naslednji teden,če sem v zmoti ali pa tudi ne! 
Nazadnje urejal/a oTjK22 04.09.2009. 09:40:08; skupaj popravljeno 2 krat |
|
| |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|

|