PomočPomoč   IščiIšči   ČlaniČlani   SkupineSkupine   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilProfil   Zas. sporočilaZas. sporočila   PrijavaPrijava 
Avtomanija - F1 forum Seznam forumov -> Avtomanija Formula

Kaj vas na F1M najbolj moti?
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Kaj vas na F1M najbolj moti?
Dizajn
1%
 1%  [ 1 ]
Vsebine
3%
 3%  [ 2 ]
Pompozni naslovi tipa 24ur.com
17%
 17%  [ 9 ]
Znani zdraharji, katerih imena poznamo vsi
72%
 72%  [ 37 ]
Drugo
3%
 3%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 51

Avtor Sporočilo

aichi
Maks Mozli od F1M

Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 10:14:34    Naslov sporočila: Kaj vas na F1M najbolj moti? Odgovori s citatom
Na voljo vam je anketa, s katero boste povedali, kaj vas na F1M najbolj moti.

Nazadnje urejal/a aichi 17.08.2009. 16:41:13; skupaj popravljeno 2 krat

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

tadejkrze
The One and Only

Kraj: Brezovica

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 11:12:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Nič. Če ne, ne bi hodil vsak dan gor Smile

Smo ''one big happy family'' čeprav smo na različnih bregovih...

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

darth.mikey
Vilnevov ata

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 13:07:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Jaz bi izbral predzadnje dve možnosti ampak ker lohka samo eno sem glasoval za predzadnjo(tečnobe), k eni pa res pretiravajo.

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

F14ever
Senna Pripravnik

Kraj: Jyväskylä

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 14:28:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Hmm kaj pa vem, novice so res kdaj obupno spisane, predvsem naslovi so res v stilu 24kur, dostikrat z veliko subjektivnosti in brez virov iz kje je novica prevedena. Drgac pa je vredu.

nikii
Niko Rozhrib

Kraj: Celje (oktober--->)

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 14:35:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Mene je tule gor živciralo par folka- takšni, ki odgovorijo na vsak post iste teme.. ki očitno nimajo kaj druga za počet. No, vse bi bilo v redu, če ne bi iz tega nastalo kreganje, ki mu večkrat ni konca. Včasih mi gre na živce kak moj post, ko preberem za nazaj Embarassed
Drugače pa ja.. ste razmišljali, da bi organizirali srečanje uporabnikov (in gostov) F1 magazin? Razz

aichi
Maks Mozli od F1M

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 14:45:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Se razmišlja intenzivno o tem Smile

Anonymous
Gost

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 14:56:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
hehe, se vidi, kaj veliko večino folka najbolj moti - tečnobe.

In kot primer le te je dan Kimpaa - priceless Laughing Laughing Laughing

Nazadnje urejal/a Anonymous 17.08.2009. 14:56:42; skupaj popravljeno 1 krat

darth.mikey
Vilnevov ata

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 14:56:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
To bi blo pa res kul ! Very Happy

Gregor
Žaži

Kraj: dobrepolje-slo

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 15:04:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
aichi je napisal/a:
Se razmišlja intenzivno o tem Smile

Enkratno!Če bo res kaj iz tega sem sigurno zraven če bo le čas takrat.

Drugače sem pa glasoval za tečnobe..ker jih je res nekaj na tem forumu(ne pravim da ne poznajo f1*večino bolje od mene* vendar so res tečnobe..itak usi vemo kdo se največ krega tuki gor)

Lep pozdrav!

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov

Anonymous
Gost

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 15:11:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
moj glas gre pod tečnobe (kimpa)

aichi
Maks Mozli od F1M

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 15:26:56    Naslov sporočila: A Odgovori s citatom
Napisal sem opcijo tečnobe tipa Kimpaa, ne Kimpaa osebno (sem spada cel kup drugih) in seveda, 3x se lahko vprašate, kdo se je ogorčeno oglasil proti temu?

lizard
Žaži

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 15:42:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Aichi mislim, da vseeno ni prav, da tečnobe "poimenuješ", ker to enostavno ni fer do tistega, ki je omenjen. Če že sprašuješ kaj ljudi moti sprašuj to na nekem nivoju, pa čeprav si mislil vse točneobe tega protala, to enostavno ni pravi način in spet vnaša samo kregarijo in posmeh drugim v to temo.

Mene bolj kot določeni pacienti motijo naslovi ki se dostikrat prebrejo kot dejstvo, ko pa prebreš celo novico pa ta z naslovm sploh nima veze, nekaj takega, kot že omenjeno v anketi, lahko beremo na 24kur, kjer so novice izpod vseh kritik. Tale portal je vseeno specifičen oz. tudi že rahlo strokoven, zato bi bilo lepo, da so tudi novice pisane temu primerno.

Je pa še ena mala stvar, eni novinarji na portalu obupno prevajajo intervjuje oz. novice Smile Ko je potreben prevod neke novice/intervjuja potem dajte to v roke nekomu, ki zna vsaj solidno prevest, in naj tisti, ki mu angleščina pač ne leži piše druge stvari. Če drugega, sploh v trenutnem času dopustov, ni na voljo potem se seveda še da pogledat skzi prste Wink.

aichi
Maks Mozli od F1M

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 16:03:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Na kratko, 99% ljudi na tem forumu je šel stric Kimpaa strašno na živce in je torej prototip, mišljeni so pa kot rečeno, vsi.

Kimikaze
Kulthardov David

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 16:28:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Je šel? Sicer pa me Kimpa ne moti, dokler ne preide do žaljenj. Ima svoje mnenje in ga tudi argumentira, vendar pri tem včasih pretirava, čeprav nima vedno prav. Bi se pa dalo opcijo "Kimpa" podat kako drugače na bolj diskreten način, da ne bo kdo preveč užaljen.

matej_lavric
Zadnji level od F1 rules

PrispevekObjavljeno: 17.08.2009. 18:18:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
vse odlično za novico o f1 grem prvo na to stran ipd...

izjemno pa me motijo tečnobe na forumu... nimam veliko časa in ne spremljam vsak dan foruma ampak ko ga, sem opazil vsaj zadnjih nekaj poskusov da vsakič naletim na poste z pač vsebino k nima veze o f1 ( prepiri največkrat popolnoma brezvezni itd) zdaj res ne vem ali imam jaz tako nesrečo ali pa je res stalno to na forumih

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Avtomanija - F1 forum Seznam forumov -> Avtomanija Formula Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 1 od 8

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

E-mailDomov...Nazaj...
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo: