| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Kaj vas na F1M najbolj moti? |
| Dizajn |
|
1% |
[ 1 ] |
| Vsebine |
|
3% |
[ 2 ] |
| Pompozni naslovi tipa 24ur.com |
|
17% |
[ 9 ] |
| Znani zdraharji, katerih imena poznamo vsi |
|
72% |
[ 37 ] |
| Drugo |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| Skupaj glasov : 51 |
|
| Avtor |
Sporočilo |

aichi Maks Mozli od F1M
|
Objavljeno: 17.08.2009. 10:14:34 Naslov sporočila: Kaj vas na F1M najbolj moti? |
|
Na voljo vam je anketa, s katero boste povedali, kaj vas na F1M najbolj moti.
Nazadnje urejal/a aichi 17.08.2009. 16:41:13; skupaj popravljeno 2 krat |
|
| |
|
 |

tadejkrze The One and Only
|
Objavljeno: 17.08.2009. 11:12:29 Naslov sporočila: |
|
Nič. Če ne, ne bi hodil vsak dan gor
Smo ''one big happy family'' čeprav smo na različnih bregovih... |
|
| |
|
 |

darth.mikey Vilnevov ata
|
Objavljeno: 17.08.2009. 13:07:05 Naslov sporočila: |
|
| Jaz bi izbral predzadnje dve možnosti ampak ker lohka samo eno sem glasoval za predzadnjo(tečnobe), k eni pa res pretiravajo. |
|
| |
|
 |

F14ever Senna Pripravnik
|
Objavljeno: 17.08.2009. 14:28:13 Naslov sporočila: |
|
Hmm kaj pa vem, novice so res kdaj obupno spisane, predvsem naslovi so res v stilu 24kur, dostikrat z veliko subjektivnosti in brez virov iz kje je novica prevedena. Drgac pa je vredu. _________________ http://www.sm-liiga.fi/
 |
|
| |
|
 |

nikii Niko Rozhrib
|
Objavljeno: 17.08.2009. 14:35:32 Naslov sporočila: |
|
Mene je tule gor živciralo par folka- takšni, ki odgovorijo na vsak post iste teme.. ki očitno nimajo kaj druga za počet. No, vse bi bilo v redu, če ne bi iz tega nastalo kreganje, ki mu večkrat ni konca. Včasih mi gre na živce kak moj post, ko preberem za nazaj
Drugače pa ja.. ste razmišljali, da bi organizirali srečanje uporabnikov (in gostov) F1 magazin?  _________________ Zaupaj v svojo zmago! |
|
| |
|
 |

aichi Maks Mozli od F1M
|
Objavljeno: 17.08.2009. 14:45:14 Naslov sporočila: |
|
Se razmišlja intenzivno o tem  |
|
| |
|
 |
 Anonymous Gost

|
Objavljeno: 17.08.2009. 14:56:04 Naslov sporočila: |
|
hehe, se vidi, kaj veliko večino folka najbolj moti - tečnobe.
In kot primer le te je dan Kimpaa - priceless 
Nazadnje urejal/a Anonymous 17.08.2009. 14:56:42; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| |
|
 |

darth.mikey Vilnevov ata
|
Objavljeno: 17.08.2009. 14:56:40 Naslov sporočila: |
|
To bi blo pa res kul !  |
|
| |
|
 |
 Gregor Žaži
|
Objavljeno: 17.08.2009. 15:04:30 Naslov sporočila: |
|
| aichi je napisal/a: | Se razmišlja intenzivno o tem  |
Enkratno!Če bo res kaj iz tega sem sigurno zraven če bo le čas takrat.
Drugače sem pa glasoval za tečnobe..ker jih je res nekaj na tem forumu(ne pravim da ne poznajo f1*večino bolje od mene* vendar so res tečnobe..itak usi vemo kdo se največ krega tuki gor)
Lep pozdrav! |
|
| |
|
 |
 Anonymous Gost

|
Objavljeno: 17.08.2009. 15:11:18 Naslov sporočila: |
|
| moj glas gre pod tečnobe (kimpa) |
|
| |
|
 |

aichi Maks Mozli od F1M
|
Objavljeno: 17.08.2009. 15:26:56 Naslov sporočila: A |
|
| Napisal sem opcijo tečnobe tipa Kimpaa, ne Kimpaa osebno (sem spada cel kup drugih) in seveda, 3x se lahko vprašate, kdo se je ogorčeno oglasil proti temu? |
|
| |
|
 |
 lizard Žaži
|
Objavljeno: 17.08.2009. 15:42:12 Naslov sporočila: |
|
Aichi mislim, da vseeno ni prav, da tečnobe "poimenuješ", ker to enostavno ni fer do tistega, ki je omenjen. Če že sprašuješ kaj ljudi moti sprašuj to na nekem nivoju, pa čeprav si mislil vse točneobe tega protala, to enostavno ni pravi način in spet vnaša samo kregarijo in posmeh drugim v to temo.
Mene bolj kot določeni pacienti motijo naslovi ki se dostikrat prebrejo kot dejstvo, ko pa prebreš celo novico pa ta z naslovm sploh nima veze, nekaj takega, kot že omenjeno v anketi, lahko beremo na 24kur, kjer so novice izpod vseh kritik. Tale portal je vseeno specifičen oz. tudi že rahlo strokoven, zato bi bilo lepo, da so tudi novice pisane temu primerno.
Je pa še ena mala stvar, eni novinarji na portalu obupno prevajajo intervjuje oz. novice Ko je potreben prevod neke novice/intervjuja potem dajte to v roke nekomu, ki zna vsaj solidno prevest, in naj tisti, ki mu angleščina pač ne leži piše druge stvari. Če drugega, sploh v trenutnem času dopustov, ni na voljo potem se seveda še da pogledat skzi prste . _________________ Ferrari dumped the wrong guy. |
|
| |
|
 |

aichi Maks Mozli od F1M
|
Objavljeno: 17.08.2009. 16:03:49 Naslov sporočila: |
|
| Na kratko, 99% ljudi na tem forumu je šel stric Kimpaa strašno na živce in je torej prototip, mišljeni so pa kot rečeno, vsi. |
|
| |
|
 |

Kimikaze Kulthardov David
|
Objavljeno: 17.08.2009. 16:28:11 Naslov sporočila: |
|
| Je šel? Sicer pa me Kimpa ne moti, dokler ne preide do žaljenj. Ima svoje mnenje in ga tudi argumentira, vendar pri tem včasih pretirava, čeprav nima vedno prav. Bi se pa dalo opcijo "Kimpa" podat kako drugače na bolj diskreten način, da ne bo kdo preveč užaljen. |
|
| |
|
 |

matej_lavric Zadnji level od F1 rules
|
Objavljeno: 17.08.2009. 18:18:53 Naslov sporočila: |
|
vse odlično za novico o f1 grem prvo na to stran ipd...
izjemno pa me motijo tečnobe na forumu... nimam veliko časa in ne spremljam vsak dan foruma ampak ko ga, sem opazil vsaj zadnjih nekaj poskusov da vsakič naletim na poste z pač vsebino k nima veze o f1 ( prepiri največkrat popolnoma brezvezni itd) zdaj res ne vem ali imam jaz tako nesrečo ali pa je res stalno to na forumih |
|
| |
|
 |
|