PomočPomoč   IščiIšči   ČlaniČlani   SkupineSkupine   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilProfil   Zas. sporočilaZas. sporočila   PrijavaPrijava 
Avtomanija - F1 forum Seznam forumov -> Rdeči in srebrni...in vsi ostali

Ogled f1 dirke v živo
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo

Gregor
Žaži

Kraj: dobrepolje-slo

PrispevekObjavljeno: 23.06.2009. 12:39:50    Naslov sporočila: Ogled f1 dirke v živo Odgovori s citatom
Pozdravljeni!

Zanima me če ste že bili kdaj na F1 dirki?Sam se odločam da bi letos šel pogledat eno dirko in sicer v Monzo ali v Budimpešto.Je že kdo bil na kateri?oz mogoče na obeh?Kje vam je bilo bolj ušeč?A je mogoče še kdo ki bi si šel ogledat dirko?Šli bi s svojim avtom in sicer za cel vikend.
Cene vstopnic na stojiščih kjer se že kar dobro vidi in je zraven tudi "big screen" je od 150-200€(za celoten vikend)

Za kakršnekoli informacije se že v naprej zahvaljujem!

Lep pozdrav!

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov

senninha
Žaži

Kraj: prekmurec sem

PrispevekObjavljeno: 23.06.2009. 12:44:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Jaz sem šel leta 2007 in 2008 v Monzo, sem lani hotel v budimpešto a so me cene kart preprečile da bi šel tja, Monza je cenejša, ima veliko za videt, čeprav steze ne vidiš veliko na enem mestu, vidiš legendarni oval in še mnogo vsega. Leta 2007 sem šel s "kolegi" tja, so zrihtali avtobus pa to, 2008 pa z agencijo Tentours, ta agencija je odlična, poceni, sedeži so zelo udobni! V Monzi mimo tebe drvijo z več kot 340 kmh Very Happy
2007 sem bil pri izhodu iz Lesmo 2, 2008 pa sredi Parabollice, lahko povem le da je bilo odlično Smile Letos definitivno spet grem, ker evem če bo drugo leto F1 še "kraljica" motošporta...

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

nikii
Niko Rozhrib

Kraj: Celje (oktober--->)

PrispevekObjavljeno: 23.06.2009. 13:15:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Sama nisem bila še na nobeni dirki, pred štirimi leti je bilo za v Monzo že vse rezervirano.. pa se je zadn moment zataknilo pri prevozu. Letos imam super ponudbo za Madžarsko. Zelo si želim v Belgijo.. še bolj pa v Španijo, a je vprašanje, kako bo prihodnje leto s F1 Confused

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

Gregor
Žaži

PrispevekObjavljeno: 23.06.2009. 13:15:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Kako bi pa ti šou?Ker mene tut zelo vleče u monzo..kje bi bil?bi šou z agencijo al kako?a to za cel vikend al samo za en dan?

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov

ripmork
Walter odda' Wolf

Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 23.06.2009. 13:31:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Lani smo šli na Hockenheim (family trip v lastni režiji z najetim avtodomom) pa moram reči, da mi je ogled dirke v živo minil hitreje, kot bi mi, če bi gledal po televiziji Smile. Nekaj pa je res - že karte za stojišča niso poceni, tribune so pa hudičevo drage - za moje pojme predrage. V Monzi ali v Budimpešti (še) nisem bil, lahko pa nekako povem generalne napotke, ki bi ti lahko prišli prav:

- široka stojišča so IMHO fajn, ker se lahko prosto premikaš (vidiš in slišiš dirkalnike tako na ravnini ko imajo hitrost, kot tudi v ovinkih, kjer ob prestavljanju v nižjo prestavo grmi in je fantastično to poslušat), po drugi strani pa je vsaj v Nemčiji lani bilo na stojiščih folka ogromno, in imaš na udobnem sedišču zagotovo manj moten pogled na stezo. Sam sem se sprehajal po celotnem predelu Parabolice in sem užival, verjetno bi mi bilo na istem mestu sedeti 2 uri malo doughcajt.

- če boš hotel ujeti dobre fotke se bo treba sprijaznit, da boš lahko dogajanje spremljal in škljocal le čez varovalno žičnato ograjo. Confused

- odpravi se na stezo vsaj nekaj ur pred dirko, da najdeš dobro razgledno točko. Že okoli enajste ure v nedeljo so tribune in stojišča precej polna (ponavadi so takrat dirke nižjih serij).

- ne vem kako je v Italiji ali na Madžarskem kar se opremljenosti z big screen-om tiče, a se je o tem dobro pozanimat - boš vsaj vedel, kaj se dogaja na dirki. Ko sem se sprejahal proti koncu dirke tam, kjer ni bilo zaslonov, sploh nisem vedel, kdo je na koncu zmagal - šele ko smo slišal britansko himno tam od daleč nekje je bilo jasno da je Lewis na najvišji stopnički Smile. So pa zasloni res veliki, ni treba biti direkt pred njim, da vidiš vse.

- če ne boš uporabljal zamaškov za ušesa (jih dobiš zraven kart) ti bo zvonilo še cel dan v glavi Razz. Priporočam uporabo, je pa treba tudi brez teh sprobat, da doživiš tisti rezek brutalen zvok teh F1 mašin.

- običajna pripravljenost (rukzak z futrom/pijačo, itd), dobro je vedet kje približno se nahajajo WC-ji, da jih ne boš med dirko mrzlično iskal (čeprav tapravi navijači raje potrpimo) Very Happy

Veliko užitka ob ogledu dirke! Cool

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Gregor
Žaži

PrispevekObjavljeno: 23.06.2009. 13:45:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
a kdo je kako je s stojišči v monzi?a to se lahko sprehajaš okoli celotne steze?ker ni nič narisano na progi kje se lahko hodi..

Vettel
Žan Tot

Kraj: Idrija

PrispevekObjavljeno: 23.06.2009. 19:24:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
a če greš z agencijop tentours za dvodnevni ogled moraš poleg 125 € plačat posebi še tribuno ane ?

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Gregor
Žaži

PrispevekObjavljeno: 23.06.2009. 21:57:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
tako je

gorenc2
VIP klub

PrispevekObjavljeno: 24.06.2009. 05:48:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Jst mam letos namen it v Brazilijo! Če kdo hoče zravn nj pove!

GeorgeP
Zadnji level od F1 rules

PrispevekObjavljeno: 24.06.2009. 06:36:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
gorenc2 je napisal/a:
Jst mam letos namen it v Brazilijo! Če kdo hoče zravn nj pove!

Grem jaz sam financ ministra mi zzrihti Wink

gorenc2
VIP klub

PrispevekObjavljeno: 24.06.2009. 07:23:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Za letalsko karto maš?

GeorgeP
Zadnji level od F1 rules

PrispevekObjavljeno: 24.06.2009. 11:23:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
kok pa sploh pride vse skupi z letalsko karto + vstopnica?

gorenc2
VIP klub

PrispevekObjavljeno: 24.06.2009. 15:55:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
letalska karta je približno 1000€ ustopnca pa še nevem!

panaja
Lollypop man

PrispevekObjavljeno: 31.07.2009. 06:51:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Zdravo!
Evo jaz grem danes rezervirat na Tentours za vikend ogled formule 1 v Monzi (stojišča). In ker bo to presenečanje za fanta se moram mal sama znajdit kako pa kej. Tko, da bi vas mal prosila kje na stojiščih je fajn kje se največ vidi eden od vas je sicer že omenil sam na nobeni karti niso oznečena imena.
Zanima me tudi ali je možen ogled boksov oz. da pridemo mal do boksov pa poslikamo vidimo kakšnega dirkača itd, če je predvidevam da pred dirko ali pač ne Rolling Eyes ?
Hvala za odgovore se bo še kakšen najdu Razz .

andrej
MegaSenna

PrispevekObjavljeno: 31.07.2009. 08:04:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
panaja je napisal/a:
Zdravo!
Evo jaz grem danes rezervirat na Tentours za vikend ogled formule 1 v Monzi (stojišča). In ker bo to presenečanje za fanta se moram mal sama znajdit kako pa kej. Tko, da bi vas mal prosila kje na stojiščih je fajn kje se največ vidi eden od vas je sicer že omenil sam na nobeni karti niso oznečena imena.
Zanima me tudi ali je možen ogled boksov oz. da pridemo mal do boksov pa poslikamo vidimo kakšnega dirkača itd, če je predvidevam da pred dirko ali pač ne Rolling Eyes ?
Hvala za odgovore se bo še kakšen najdu Razz .

prvo kot prvo ti moram povedat da je to presenečenje fenomenalno. sploh če še ni bil na nobeni dirki v živo

to ne bo nikol pozabil. men je moja za rojstni dan kupila modelček ferrarija in me še danes drži tisti orgazem takrat Laughing Laughing
darila v zvezi z f1 za nekoga ki je totalni fanatik niso nikoli brca v temo ampak čisto drugo nasprotje

glej, tu imaš poimenovane tribune

http://www.monzanet.it/eng/eshop_tickets2.aspx?IdManifestazione=803ž

jaz bi bil pri prvem ovinku "prima variante" sam je ziher druga najdražja po tisti na štartno-ciljni ravnini

dostop do boksov se plača dodatno... ful ful drago, nimam pa izkušenj. samo slišal sem da je drago, naj me kdo drug popravi

EDIT: ojej, tribuna ki sem jo omenil pride 290€ Shocked Shocked Shocked Shocked

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Avtomanija - F1 forum Seznam forumov -> Rdeči in srebrni...in vsi ostali Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 1 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

E-mailDomov...Nazaj...
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo: