|
|
 |
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Kateri dirkač vam je najbolj priljubljen? |
| Casey Stoner |
|
15% |
[ 12 ] |
| Valentino Rossi |
|
69% |
[ 55 ] |
| Dani Pedrosa |
|
8% |
[ 7 ] |
| Nicky Hayden |
|
6% |
[ 5 ] |
|
| Skupaj glasov : 79 |
|
| Avtor |
Sporočilo |

Espana_fan Berni Eklstoned
|
Objavljeno: 26.07.2010. 17:50:19 Naslov sporočila: |
|
Kdo je Rossiju kriv,da je na berglah? Premagval ga je tud pred tem,tako da.....Ko je bil Lorenzo poškodvan in je osvajal stopničke si bil pa tiho ane? Samovšečnost je pa zgolj pozitivna,ker ljubim dirkače,ki so mi podobni po karakterju in Lorenzo in Alonsop sta definitivno mi, rojena zmagovalca  |
|
| |
|
 |

Kami VIP klub
|
Objavljeno: 26.07.2010. 17:58:15 Naslov sporočila: |
|
| Espana_fan je napisal/a: | Kdo je Rossiju kriv,da je na berglah? Premagval ga je tud pred tem,tako da.....Ko je bil Lorenzo poškodvan in je osvajal stopničke si bil pa tiho ane? Samovšečnost je pa zgolj pozitivna,ker ljubim dirkače,ki so mi podobni po karakterju in Lorenzo in Alonsop sta definitivno mi, rojena zmagovalca  |
Sam takrt ko je bil lorenzo na berglah ni bil prou resn kandidat za naslov, kar pa letos ne velja, ke rmislim, da bi imel Loronzo še prekleto veliko za opraviti z Rossijem,
Sicer pa škoda, da ga Šedrosa takole serje in vse prevečkrat pristaja v pesku, pa ne zato, da bi premagal Lorenza ampak nas je mnogokrat prikrajšal za lepe borbe na stezi  |
|
| |
|
 |

Espana_fan Berni Eklstoned
|
Objavljeno: 26.07.2010. 18:01:39 Naslov sporočila: |
|
| Ja sam to ne zmanjšuje uspeha Lorenza, on ma vse kar rabi prvak, kakovost,aroganco,jajce...... |
|
| |
|
 |

dbench SuprSenna
|
Objavljeno: 26.07.2010. 22:14:42 Naslov sporočila: |
|
Ma meni Pedrosa deluje kot zelo zelo nezanesljiv voznik. Saj štarte ima vedno eksplozivne, verjetno tudi zato ker je zelo majhen in s tem lahek v primerjavi z ostalimi. Ampak če pogledaš koliko dirk se zanj konča v pesku.... Včasih se vprašam če bo sploh kdaj prvak.
Mi je pa lepo videt Lorenza da je močan. Končno spet en dostojen tekmec Rossiju. Resda je Rossi bil/je poškodovan, a je letos že na začetku bil trd boj med njima. Pa čeprav spoštujem Rossija kot dirkača in nimam nič proti njemu, sem vesel da ga bo končno nekdo vrgel s prestola. Kar je preveč je pač preveč.  _________________ Moje mnenje je zgolj mnenje posameznika in tega ni nujno upoštevati kot dejstvo. |
|
| |
|
 |

Monaco_6x Pol Stodard
|
Objavljeno: 27.07.2010. 16:12:43 Naslov sporočila: |
|
Ta vikend sem prav užival ob gledanju dirke..steza v Laguni Seci je izjemna in vsaj zame brez dvoma najbolša in najbolj atraktivna na svetu..Škoda mi je za Spiesa kajti na štartu je odlično potegnilo,ampak nato popustil,ob koncu pa zopet napadal..če nebi bilo tiste napake,bi brez dvoma osvojil 3.mesto..bil je precej hitrejši od Rossija in glede na to da je Doktor pred Doviziosa prišel skoraj brez težav,mislim da za Bena to ne bi bil noben problem. Mi je pa precej škoda Edwardsa..če so govorice resnične in se bo res preselil v WSBK bo to velik udarec za karavano..vsaj po mojem mnenju..Texas Tornado ma pač podobno izjemno karizmo kot Rossi in z njegovim odhodom bi kar veliko izgubili,pa čeprav njegovi letošnji rezultati ne govorijo najbolj v njegov prid. Vesel sem tudi za mlajšega od bratov Hayden da je dobro izkoristil svojo priložnost,upam da bo kdaj dobil tudi reden sedež  |
|
| |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|

|