PomočPomoč   IščiIšči   ČlaniČlani   SkupineSkupine   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilProfil   Zas. sporočilaZas. sporočila   PrijavaPrijava 
Avtomanija - F1 forum Seznam forumov -> Minardi rulz!

Igre F1
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 35, 36, 37

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo

Gregor
Žaži

Kraj: dobrepolje-slo

PrispevekObjavljeno: 12.04.2010. 10:53:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Ja kar se tiče rFactorja je dobra in hkrati slaba lastnost to, da je zelo odvisen od moda, ki ga uporabljaš, prav tako je tudi s stezami. Res je da na nekaterih stezah lahko mirne volje pelješ po travi in ne izgubiš prav veliko, oz. mogoče celo pridobiš, je pa veliko takih kjer se zelo majhen izlet s steze kaznuje z veliko izgubo na času ali celo nesrečo, tako da o neki taki arkadnosti tukaj nebi govoril. Tudi sam pogon je veliko boljši kot pri f1 challange tako da teh dveh nebi primerjal. Kar se tiče simbinovih simulacij bi rekel to da je za kakšne turne avte simbin v prednosti, a za razne odprtokolesnike (razne formule) rFactor mnogo boljši. Tudi sama simulacija mislim, da je pri rfactorju boljša kot pri gtr2 oz race07. Je pa seveda vse odvisno od okusa, nekaterim je boljši rf drugim simbinove stvaritve..

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov

tadejkrze
The One and Only

Kraj: Brezovica

PrispevekObjavljeno: 12.04.2010. 14:28:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Senna4ever je napisal/a:
Kar se pa teh modov od rFactorja tiče, je zadeva za moj okus preveč arkadna oz. premalo realna (arkadna je mogoče vseeno pretirana trditev). Pravzaprav je fizika precej podobna tisti iz F1 99-02 season, se pravi že malo zaostala. Npr. če zapelješ malo iz proge čez robnik na travo, praktično ne zgubiš na času in na tak način "goljufaš" na dosti mestih. Pa sem imel vse pripomočke izključene (razen avt. sklopke). Nevem no, tu se mi zdijo igre od Simbin-a (GTR2 ipd.) boljše, da o kakem RBR niti ne govorim. Smile

RBR je majka! Smile

Ampak edini avto ki mi tam leži je accent Laughing

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

maf2
VIP klub

Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 12.04.2010. 16:19:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Senna4ever je napisal/a:
Kar se pa teh modov od rFactorja tiče, je zadeva za moj okus preveč arkadna oz. premalo realna (arkadna je mogoče vseeno pretirana trditev). Pravzaprav je fizika precej podobna tisti iz F1 99-02 season, se pravi že malo zaostala. Npr. če zapelješ malo iz proge čez robnik na travo, praktično ne zgubiš na času in na tak način "goljufaš" na dosti mestih. Pa sem imel vse pripomočke izključene (razen avt. sklopke). Nevem no, tu se mi zdijo igre od Simbin-a (GTR2 ipd.) boljše, da o kakem RBR niti ne govorim. Smile

Se vidi, da še nisi peljal kakega težkega F1 moda (ali pa pelješ počasi oz. ne dovolj na limitu - maybe stabilen, a počasen set - in se ti zdi, da se ne moreš zavrteti itd...).

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Avtomanija - F1 forum Seznam forumov -> Minardi rulz! Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 35, 36, 37
Stran 37 od 37

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

E-mailDomov...Nazaj...
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo: