|
|
 |
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
 Gregor Žaži
|
Objavljeno: 12.04.2010. 10:53:48 Naslov sporočila: |
|
| Ja kar se tiče rFactorja je dobra in hkrati slaba lastnost to, da je zelo odvisen od moda, ki ga uporabljaš, prav tako je tudi s stezami. Res je da na nekaterih stezah lahko mirne volje pelješ po travi in ne izgubiš prav veliko, oz. mogoče celo pridobiš, je pa veliko takih kjer se zelo majhen izlet s steze kaznuje z veliko izgubo na času ali celo nesrečo, tako da o neki taki arkadnosti tukaj nebi govoril. Tudi sam pogon je veliko boljši kot pri f1 challange tako da teh dveh nebi primerjal. Kar se tiče simbinovih simulacij bi rekel to da je za kakšne turne avte simbin v prednosti, a za razne odprtokolesnike (razne formule) rFactor mnogo boljši. Tudi sama simulacija mislim, da je pri rfactorju boljša kot pri gtr2 oz race07. Je pa seveda vse odvisno od okusa, nekaterim je boljši rf drugim simbinove stvaritve.. |
|
| |
|
 |

tadejkrze The One and Only
|
Objavljeno: 12.04.2010. 14:28:29 Naslov sporočila: |
|
| Senna4ever je napisal/a: | Kar se pa teh modov od rFactorja tiče, je zadeva za moj okus preveč arkadna oz. premalo realna (arkadna je mogoče vseeno pretirana trditev). Pravzaprav je fizika precej podobna tisti iz F1 99-02 season, se pravi že malo zaostala. Npr. če zapelješ malo iz proge čez robnik na travo, praktično ne zgubiš na času in na tak način "goljufaš" na dosti mestih. Pa sem imel vse pripomočke izključene (razen avt. sklopke). Nevem no, tu se mi zdijo igre od Simbin-a (GTR2 ipd.) boljše, da o kakem RBR niti ne govorim.  |
RBR je majka!
Ampak edini avto ki mi tam leži je accent  |
|
| |
|
 |

maf2 VIP klub
|
Objavljeno: 12.04.2010. 16:19:46 Naslov sporočila: |
|
| Senna4ever je napisal/a: | Kar se pa teh modov od rFactorja tiče, je zadeva za moj okus preveč arkadna oz. premalo realna (arkadna je mogoče vseeno pretirana trditev). Pravzaprav je fizika precej podobna tisti iz F1 99-02 season, se pravi že malo zaostala. Npr. če zapelješ malo iz proge čez robnik na travo, praktično ne zgubiš na času in na tak način "goljufaš" na dosti mestih. Pa sem imel vse pripomočke izključene (razen avt. sklopke). Nevem no, tu se mi zdijo igre od Simbin-a (GTR2 ipd.) boljše, da o kakem RBR niti ne govorim.  |
Se vidi, da še nisi peljal kakega težkega F1 moda (ali pa pelješ počasi oz. ne dovolj na limitu - maybe stabilen, a počasen set - in se ti zdi, da se ne moreš zavrteti itd...). |
|
| |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|

|